AFRO

It’s all about good fibes

Afro Dance is een hele leuke en afwisselende les voor kids die heel erg van dansen houden. Er wordt afwisselende muziek gebruikt en vooral heel veel gedanst! In deze swingende, vrolijke les gaat het vooral om goede energie. De Afrikaanse bewegingen laten je ervaren hoe het is om alles los te laten en je helemaal vrij te voelen!

Bij Citydance heb je verschillende streetdance lessen:
– Afro Dance
– Afro Kids
– Afro Teens
– Afro / Streetdance
– Urban / Afro / HipHop

Wat is het verschil? Ervaar het zelf tijdens 1 of meerdere van deze lessen.

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

2 + 15 =