Tabata

High intensity interval

Een Tabata workout is een vorm van HIIT-training (High-Intensity Interval Training) waar je in korte intervallen oefeningen uitvoert op een hoog tempo.

De kracht van een Tabata workout is dat je hartslag in een korte tijd aanzienlijk omhoog gaat. Het is misschien wel de meest efficiënte manier om aan je fitheid te werken. Het doen van tabata les kost je 45 minuten en kan een wereld van verschil maken voor je gezondheid.

De reden waarom de workout zo effectief is heeft te maken met het ‘work-to-rest’ ratio. Dit zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen beter wordt en wetenschappers zijn het erover eens dat dit één van de beste indicatoren is van iemands algehele fitheid.

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

1 + 3 =