MINIDANCE

Vanaf 2,5 jaar

Omdat de allerkleinsten zoveel plezier beleven aan bewegen op muziek, heten wij kinderen vanaf 2,5 jaar van harte welkom in onze MiniDance lessen. Tijdens deze speelse sessies leren de kleintjes op een leuke manier ritme en eenvoudige danspasjes, op muziek die ze niet alleen leuk vinden maar vaak al kennen.

U kunt gerust zijn, want uw kinderen worden liefdevol begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs. Onze instructeurs, met passie voor hun werk, delen niet alleen dansvaardigheden maar brengen ook plezier en creativiteit over op uw kinderen. Laat uw kleintjes genieten van een veilige en vrolijke omgeving vol dansplezier!

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030 | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

12 + 4 =