STIJLDANSEN

Samen een avondje dansen!

Bij Citydance draait stijldansen om meer dan alleen beweging; het draait om verbinding, plezier en gezelligheid. Onze stijldanslessen worden gegeven in jaarlijkse cursussen, en instromen is mogelijk na overleg en afhankelijk van je niveau.
Neem hiervoor  contact met ons op via het contactformulier.

In het eerste lesjaar ontdek je  ballroom, waaronder de Engelse Wals, Tango en Quickstep. Vanuit de Latin-dansen leer je de Cha cha cha, Rumba en de Jive. In vervolgcursussen voegen we de Slow foxtrot, Weense wals, Samba en Paso Doble toe. Aan het einde van elke cursus bieden we je de kans om af te dansen en een certificaat te halen.

Stijldansen is een sociale ervaring die je deelt met een danspartner. We verwelkomen echter ook individuele dansers zonder partner. Dus kom, stap in de wereld van stijldansen bij Citydance.

Elk dansseizoen start in september en eindigt in juni.
Jaarlijks starten we ook een nieuwe voorjaarscursus aan het eind van januari. Wees welkom om aan te sluiten.

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030 | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

7 + 2 =