STIJLDANSEN

Elegant & leuk!

Bij Citydance volg je stijldanslessen op ieder niveau. We onderscheiden hierbij jeugd- en volwassenengroepen. Heb je al danservaring of wil je dansen met je vrienden(groep)? Vertel ons jouw wensen en vanuit daar bepalen we samen de beste optie(s).

Stijldanslessen wordt gegeven in jaarlijkse cursussen. Instromen is mogelijk in overleg en is afhankelijk van je niveau. Gedurende je lessen leer je zowel alle ballroomdansen (Engelse Wals, Tango, Weense Wals, Slow Foxtrot en Quickstep) als alle latindansen (Samba, Chacha, Rumba, Paso Doble en Jive) en heb je de mogelijkheid om af te dansen voor een certificaat. Voor de echt fanatieke dansers organiseert Citydance jaarlijks een schoolkampioenschap! Stijldansen doe je met z’n tweeën. Zonder partner ben je ook van harte welkom, maar paren bestaande uit een heer en een dame hebben voorrang.

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

9 + 10 =