Bootcamp

 Full body training voor elk niveau!

Bootcamp is een spierversterkende, fullbody workout die je buiten in groepsverband doet. Hierdoor is het niet alleen een super motiverende les maar ook nog eens leuk omdat je echt samen bezig bent en elkaar stimuleert! Daarnaast wordt de les gegeven door Inge, die zorgt dat jij je grenzen verlegt en alles uit je workout haalt. 

Voor zowel de beginnende al gevordere sporten een uitdagende les en ook nog een heerlijk in de buitenlucht! Wordt fitter, sterker en flexibeler. Een gratis proefles plan je zelf in door op de knop hiernaast te klikken.

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

13 + 11 =