KIDSDANCE

Vanaf 5 jaar

Ontdek de vreugde van dans in onze bruisende KidsDance lessen, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Van het aanleren van vrolijke choreografieën tot het verkennen van diverse danstechnieken, elke les is een avontuur!

U kunt gerust zijn, want uw kinderen worden begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs. Onze instructeurs, met passie voor hun vak, delen niet alleen dansvaardigheden, maar brengen ook plezier en creativiteit over op uw kinderen. Geef uw kinderen de kans om te stralen in een veilige en leuke omgeving vol dansplezier!

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030 | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

6 + 14 =