LESVORMEN

Kids

Bij Citydance begint het dansavontuur al op jonge leeftijd. Onze jeugdlessen zijn niet alleen ontworpen om onze leden te laten groeien tot echte dansers en danseressen, maar ook vooral om te laten zien dat je jezelf mag zijn, het groepsgevoel en het plezier hoog te houden bij kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Ontdek onze diverse lesvormen, speciaal afgestemd op de leeftijd en interesses van onze jongste ballerina’s tot hiphop tieners.

Minidance (2,5 t/m 5 jaar) 
De allerkleinsten dansen vol plezier en ontdekken de wereld van beweging.

Kidsdance (5 t/m 7 jaar): Een vrolijke danservaring voor de stuiterballen boordevol energie.

Streetdance, Afro, Breakdance, Hiphop, Modern, Urban (vanaf 6 jaar): Voor kinderen vanaf 6 jaar bieden we een scala aan dynamische dansstijlen om uit te kiezen. Onder leiding van verschillende docenten zodat er altijd een les is die klikt!

Selectie Team (vanaf 9 jaar): Voor getalenteerde, ambitieuze jonge dansers die willen groeien en deelnemen aan spannende optredens.

 

Danceshape (vanaf 9 jaar): Een afwisselende les met moderne en urban dansvormen.

Cityfit Workout (vanaf 13 jaar): Versterk lichaam en geest met een energieke workout.

Demoteam (vanaf 12 jaar): Sluit je aan bij ons getalenteerde demoteam en schitter op verschillende evenementen.

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030 | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

6 + 3 =