BODYSHAPE

Shape je lichaam!

Ontdek de kracht van BodyShape bij Citydance, dé groepsles die jouw fitness journey naar een hoger niveau tilt! Onze energieke instructeurs leiden jou door een gevarieerde workout waarbij kracht, conditie en flexibiliteit samenkomen.

In een BodyShape-les werk je aan het vormen en verstevigen van je hele lichaam, met aandacht voor buikspieren, billen, armen en meer. Geen enkele les is hetzelfde, waardoor elke sessie een nieuwe uitdaging biedt.

Kom en ervaar de dynamiek van BodyShape op jouw favoriete beats. Nieuwe leden zijn altijd welkom om een proefles te volgen en te ontdekken hoe deze les jouw fitnessroutine kan verrijken.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van BodyShape bij Citydance en geef je lichaam de workout die het verdient!

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030 | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

9 + 6 =