SOLODANS

Alleen en toch samen!

Heb je zin om te dansen, maar je hebt geen danspartner?
Dan is de cursus Solo Dans helemaal iets voor jou.
Solo Dans is een dansstijl die voor iedereen toegankelijk is voor wie van muziek en bewegen houdt. Salsa en Cumbia, maar ook een Engelse wals of een echte Hollandse dans zullen niet in het dansprogramma ontbreken. Je hoeft geen conditie, noch danservaring te hebben om aan Solo Dans mee te kunnen doen.
De cursus vindt plaats op 
de vrijdag in alle oneven weeknummers.
Een seizoen bestaat uit  20 lessen. De kosten hiervoor bedragen €160,00.

Neem voor meer informatie contact met ons op:
0314 844765 of mail naar info@citydance.nl.

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

13 + 9 =