ZAALHUUR

Van kinderfeestje tot dagvullend programma!

Citydance heeft 3 zalen voor veel verschillende doeleinden.
Een personeelsfeest, vrijgezellenfeest, zakelijke meeting, jubileum, verjaardag of kinderfeestje?
De mogelijkheden zijn eindeloos en jouw wensen staan bij ons op
nummer 1!  Denk bijvoorbeeld aan een schoolfeest met een Caribean thema of een vrijgezellenfeest inclusief dansworkshop, catering of zelfs een heus diner! Wij bespreken alle mogelijkheden graag met je en denken graag mee zodat jouw feest.  Zowel voor kleine feestjes vanaf 10 personen als grotere feesten van tot wel 250 mensen zijn onze zalen te boeken. Lees hieronder meer over onze feesten!

Kinderfeestje

Citydance is dé plek voor een swingend verjaardagsfeestje. Danst jouw zoon of dochter graag? Dan kan een feestje in onze dansschool alleen maar een groot succes worden!
De jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes leren allereerst een supercoole dans op het favoriete lied naar de jarigejob, doen dansspelletjes én gaan helemaal los in de disco. Super gaaf! We bieden verschillende pakketten voor kinderfeestjes, maar in overleg is er veel mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een feestje vieren in een bepaald thema of wil je het combineren met lekker eten? Alles kan! Klik hier voor de mogelijkheden.

Personeelsfeest

n bedrijfsfeest bij Citydance zorgt gegarandeerd voor een gezellige dag of avond!
In onze 2 prachtige, sfeervolle zalen is er ruimte genoeg voor al jouw collega’s of medewerkers. Daarnaast hebben we ook nog een terras dat we voor jullie kunnen aankleden dus aan plek is geen gebrek!

En hoe leuk is het om onze zaal te huren in combinatie met een dansworkshop zodat iedereen in beweging komt. Met de juiste muziek zit de stemming er al gauw in en zal iedereen met plezier jou feest tot een succes maken!

Vervolgens is het natuurlijk heerlijk als je gezamenlijk een hapje en een drankje kan doen. Of toch liever een uitgebreid diner? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Vrijgezellenfeest

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan ben je bij Citydance aan het goede adres.
Wij zorgen dat jullie vrijgezellenfeest onvergetelijk word!
Hoe leuk is het om  bijvoorbeeld eerst met elkaar af te trappen met een Stijldansles!
Of misschien wel een workshop naaktschilderen? Plezier gegarandeerd!
Ook kunnen wij jullie verwennen met hapjes en drankjes! Onze in house catering is van alle markten thuis. Van high winen tot een heus 3, 4 of meergangen diner, niets is te gek.
Laat ons jou wensen weten en dan zorgen we samen voor een onvergetelijk feest!

Jubileumfeest

Of er nu iemand 18 jaar wordt, 50 of jullie 12,5 jaar getrouwd zijn. Dat zijn de momenten die je grootst wil vieren! En wij verzorgen dat maar al te graag voor je.
In onze sfeervolle zalen is er ruimte genoeg voor al jouw vrienden en familie en met de juiste muziek, of misschien DJ, waardoor de stemming er meteen inzit is een feest al gauw geslaagd!

Maar hoe leuk is het om onze zaal te huren in combinatie met een dansworkshop zodat iedereen in beweging komt en vooraf de dansvloer al lekker opwarmt voor het feestje losbarst. Het kan allemaal!

Ook mag een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Onze in house catering verzorgd de heerlijkste hapjes! Of toch liever een uitgebreid diner of buffet? De mogelijkheden zijn eindeloos! En we bespreken ze graag. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan!

Schoolfeest

Citydance is dé plek voor een swingend schoolfeest. In aanvang kunnen de leerlingen een supercoole dans op een lied naar keuze leren, of dansspelletjes doen én natuurlijk helemaal los gaan in de disco. Gaaf! We bieden verschillende mogelijkheden voor schoolfeesten. Wil je bijvoorbeeld een feestje vieren in een bepaald thema of wil je het combineren met lekker eten? Alles kan! Neem contact met ons op en we bespreken je wensen en alle mogelijkheden.

Familiedag

Het huis is al gauw te klein als je met je hele familie een gezellig feest wilt organiseren. Gelukkig hebben wij onze ruime, prachtige zalen die perfect kunnen fungeren als ideale locatie voor jullie familie feest. Geniet van heerlijke muziek, dans op onze grote dansvloer en wees gerust, voor oma en opa is er ook voldoende gelegenheid om lekker te loungen. Wat wil je nog meer?!

Nou een dansworkshop bijvoorbeeld! Hoe leuk is het om met de hele familie te genieten van dé saturday night fever dans of een stijldansworkshop. 

Ook mag een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. Onze in house catering verzorgd de heerlijkste hapjes! Of toch liever een uitgebreid diner of buffet? De mogelijkheden zijn eindeloos! En we bespreken ze graag. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan!

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

11 + 2 =