ZUMBA

Elke les een feest!

Bij Citydance-ZUMBA bieden wij een geweldige ervaring voor iedereen  die op zoek zijn naar plezierige en energieke danslessen. Of je nu een beginner bent of al meer danservaring hebt, bij ons vind je altijd de perfecte ZUMBA-les.

Onze ervaren instructeurs brengen een mix van stijlen die zowel leuk als effectief zijn, ongeacht je dansachtergrond. Ontdek jouw favoriete les door deel te nemen aan proeflessen en kies de ZUMBA-ervaring die het beste bij jou past. Bezoek onze exclusieve locatie Citydance in Doetinchem voor meer informatie en schrijf je vandaag nog in voor een geweldige danservaring bij ZUMBA! 

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030 | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

12 + 4 =