XCORE

 Extreme core training!

XCORE ® staat voor Extreme Core, een Extreme Core-training die intensiteit en plezier combineert. 💪🔥

XCORE® is dé ultieme core training, gericht op de kern van rug-, buik- en heupspieren, dankzij de innovatieve XCO-Trainer®. Deze rode buis, gevuld met bewegend granulaat, zorgt voor extra belasting van spieren en bindweefsel door het hele lichaam bij elke beweging. Het unieke ‘Reactive Impact’-effect maakt XCORE® de ultieme core workout!

Voor een intensieve, effectieve én plezierige training ben je bij XCORE® aan het juiste adres. Klik op de knop hiernaast voor een gratis proefles en ervaar zelf de impact van XCORE®!

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030 | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

6 + 4 =