PILATES

Sterk & ontspannen!

Ervaar Pilates bij Citydance: de complete trainingsmethode die zich richt op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en het versterken van je lichaam. Onze Pilatesles biedt een effectieve workout die gelijktijdig spiergroepen versterkt en rekt, met als doel een gebalanceerd en soepel lichaam.

De focus ligt op rompstabiliteit, ofwel core-stability, wat essentieel is voor het verminderen van blessurerisico. Pilates versterkt het korset van spieren rondom rug, buik en bekken. Train je kern voor een stabiel en krachtig fundament.

Onze les omvat zittende en liggende oefeningen op de mat, vergezeld van inspirerende muziek. Investeer in je gezondheid en verminder blessures. Klik op de knop hiernaast voor een gratis proefles en ontdek Pilates bij Citydance!

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030  | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

14 + 5 =