AFRODANCE

Voor iedereen!

Afro Dance is de perfecte dansstijl voor iedereen, jong of oud, die een passie voor dansen heeft. Bij Afro Dance draait alles om enthousiasme, ritme en het bewegen op diverse beats!

Deze energieke les word gegeven op levendige muziek en nog levendigere bewegingen. In Afro Dance staat goede energie centraal. De krachtige Afrikaanse bewegingen nemen je mee naar een wereld waar je jezelf helemaal kunt laten gaan, waar je de vrijheid voelt om te bewegen zoals je wilt, en waar je de vibe van het ritme ervaart.

Kortom, Afro Dance is geen gewone dansles. Het is een dansfeest waarin je je innerlijke danser kunt laten gaan, je kunt laten inspireren door diverse muziek en vooral, waar je volledig kunt opgaan in de beat! Ben je klaar om de dansvloer te veroveren? Kom en laat je meeslepen door Afro Dance!

Mijn dochter van negen danst al vanaf haar derde bij Citydance. Inmiddels danst ze vijf keer per week bij hele goede, enthousiaste dansdocenten. Ze gaat altijd met veel plezier. Er heerst een warme, betrokken sfeer en de optredens en grote show bij Amphion zorgen altijd weer voor een extra motivatie om heerlijk te dansen.

- Susan Anneveldt

Bij de lessen van zowel Anique als Ellen heerst altijd een fijne sfeer. Iedereen doet mee op haar eigen niveau. Er is veel persoonlijke aandacht, zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert. 
Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, met de nieuwjaarsworkout en gezellig koffie drinken voor de vakantie.

- Renee Bijsterveld

Al heel wat jaren kijk ik uit naar mijn wekelijkse pilatesles bij Citydance. Onze enthousiaste docente werkt bijzonder aanstekelijk en motiverend. Het pand aan de Varsseveldseweg straalt een hele prettige sfeer uit; ik voel me er heerlijk thuis en op mijn gemak. Anique is altijd enthousiast en denkt mee als je vragen hebt. 

- Barbara

Blijf op de hoogte 

info@citydance.nl

(0314) 378 030 | 06 51426608

Varsseveldseweg 89
7002 LJ Doetinchem
KVK: 09107485
IBAN: NL09RABO0318289776

13 + 13 =