Welkom bijĀ 

Citydance | Cityfit | Cityyoga | Cityzen

Maak hieronder een keuze naar welke website je naar toe wilt navigeren.

CITYDANCE

Ontdek Onze eigen dans en sportlocatie. Welkom bij Citydance, waar dans en sport een levensstijl is! Ontdek onze bruisende locatie met een verscheidenheid aan dansstijlen en sportlessen. Of je nu een ervaren danser of sporter bent of net begint, bij ons is er een plek voor jou. Ontdek ook onze sport- en groepslessen om je energie te laten stromen en je lichaam te versterken. Klik hiernaast om naar de website te gaan.

CITY YOGA

Stap binnen in de serene wereld van City Yoga, waar innerlijke rust en balans hand in hand gaan. Onze Yogalessen zijn een uitnodiging om stress achter je te laten en je innerlijke kracht te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde Yogi bent of net begint, je zult een gevoel van welzijn vinden bij Cityyoga. Klik op de afbeelding om naar onze yoga website te gaan.

CITYFIT

Transformeer je Fitnes.
Bij Cityfit gaat het om jouw transformatie. Ontdek de kracht van persoonlijke training en small group workouts om je fitnessdoelen te bereiken. Onze toegewijde trainers staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een gezonder en sterker lichaam. Klik op de foto om naar de website te gaan.

CITY ZEN

Verken de veelzijdigheid van Cityzen, de ideale bestemming voor wellness en ontspanning. Onze ruimtes zijn perfect voor massages, cupping en diverse wellnessactiviteiten. Laat jezelf verwennen en herstel je innerlijke balans. We nodigen je uit om Cityzen te ontdekken en te genieten van rust en vernieuwing.
Binnenkort meer.